MEDELA je osnovana 1961. godine u Baaru, Švicarskoj. Tijekom 50 godina našu smo energiju usredotočili na razumijevanje majčinih potreba i ponašanje dojenčeta.
Njihovo zdravlje, njihovi zahtjevi i potrebe tijekom dragocjenog razdoblja dojenja u središtu su svih naših djelovanja.

U potpunosti smo ispitali osobine majčinog mlijeka te funkcioniranje ženskog tijela tijekom dojenja. Cijelo prikupljeno znanje koristili smo za razvoj ciklusa cjelovitog rješenja. Koji god problem da se pojavi – Medela nudi rješenje koje se temelji na stručnosti, inovaciji i profesionalnosti.

Budući da je Medela vodeća u svijetu po pitanju istraživanja o prirodnom ponašanju bebe tijekom hranjenja, a čija su istraživanja potkrijepljena dokazima, to je dovelo do osmišljavanja inovacija poput dvofaznog izdajanja i Calme.

Dvofazno izdajanje oponaša bebin prirodni ritam sisanja kako bi se u manjem vremenskom razdoblju izdojilo više mlijeka. Iza kratkih, stimulirajućih pokreta slijede dulji, intezivniji, koji dovode do optimalnog protoka mlijeka.

Calma, jedinstveno oblikovano rješenje za hranjenje majčinim mlijekom, omogućuje bebi da se redovito odmara i diše te joj tako pomaže zadržati prirodno stečeno ponašanje pri dojenju koje je naučila hraneći se na prsima. Predvodnici u očuvanju dobrobiti jedinstvene veze koju majka i dijete dijele prilikom dojenja.Medela je izbor broj 1 za zdravstvene radnike i zdravstvene ustanove širom svijeta.

Tvrtka Dr Pharma d.o.o. osnovana je 2012. godine. Kao ugovorni isporučitelj ortopedskih i drugih pomagala za HZZO (Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje) s radom započinje 2013. godine.
Iako novi subjekt u ponudi medicinskih proizvoda u RH, tim stručnjaka Dr Pharma d.o.o. posjeduje dugogodišnje iskustvo u pružanju kvalitetnih usluga i roba iz područja humane medicine.
Osnovne djelatnosti tvrtke su zastupanje stranih proizvođača, veleprodaja, maloprodaja, distribucija, transport, edukacija i prezentacija medicinskih proizvoda.

Iskustvo i vizije poslovanja, omogućili su tvrtci, da u kratkom vremenu postane zastupnik renomiranog svjetskog proizvođača Medela koji proizvodi najmoderniju opremu i proizvode za trudnice i dojilje.

Osim toga bavimo se savjetovanjem u projektiranju i opremanju medicinskih ustanova od bolnica do ordinacija, zavoda za psihički bolesne odrasle osobe, te domova za zbrinjavanje starih i nemoćnih osoba.
Zastupnici smo renomiranih svjetskih proizvođača medicinskih proizvoda kao što su: DeVilbiss HealthcareInfopia Co. Ltd.,  Dr. Frei i A&D Medical.

NAŠA MISIJA je pratiti interese, potrebe i želje kupaca i korisnika ali i trendove tržišta. Naša prednost je tim stručnjaka koji je sposoban reagirati brzo i efikasno za trenutačno ispunjenje svih potreba tržišta. U svom razvojnom ciklusu svakodnevno aktivno pratimo sva područja potrebna za ispunjenjem ključnog cilja naše misije a to je USPJEŠNA SURADNJA NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO!

NAŠA VIZIJA je profilirati se u tvrtku koja će biti prepoznatljva po vrhunskom timskom radu koji će biti u mogućnosti odgovoriti na potrebe i tržišta i pojedinca, brzo i efikasno, te doprinijeti razvoju tržišta i struke uvođenjem noviteta i s posebnim naglaskom na kvalitetu.

DR PHARMA D.O.O. (SJEDIŠTE)

Velika cesta 33
10020 Odra
OIB 20927618113
MBS 010082719
IBAN HR7424020061100733356

Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u ZG, Tt-19/12279-2
Temeljni kapital društva: 20.000,00 kn
Direktor društva: Ljerka Rašan

tel: +385 (0) 1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr
veleprodaja mail: nabava@drpharma.hr

RADNO VRIJEME

Pon – Pet, 08 – 16h
Subotom NE radimo