Dostava narudžbi vrši se putem dostavne službe Intereuropa najčešće u roku 1-2 radna dana za narudžbe zaprimljene radnim danom do 12h.

Za narudžbe u iznosima većim od 299,00 kn dostava je potpuno besplatna, dok za manje iznose dostava se naplaćuje u iznosu od 30,00 kn.

Svi proizvodi koji se nalaze na webshopu su dostupni i raspoloživi.

Prilikom obrade pošiljke kupac dobiva obavijest na mail o statusu njegove pošiljke te će se putem SMS poruke obavijestiti o predviđenom terminu dostave. 

Dostavu vršimo samo na području Republike Hrvatske.

Naručeni proizvod pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti nama.

Kupac je obavezna, prilikom preuzimanja robe, potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

NAPOMENA: Za vrijeme trajanja vremensko ograničenih promotivnih akcija (Black friday, Cyber monday, Božića akcija…) na webshopu, rok dostave u rijetkim situacijama može se produljiti za 1-2 dana.